Preko 300 kompanija - pogledajte linkove

Akademik SAIN-a, izumitelj i istoričar iz Novog Sada Veljko Milković pre više od 20 godina je najavio kapitalna arheološka otkrića iz paleolita na Petrovaradinskoj tvrđavi i u Srednjem podunavlju, a govorio je tada da se na području Vojvodine i podunavlja nalazila neka prastara civilizacija, koja je bila visokotehnoliški razvijena. Preko 20 godina kasnije i zvanično su profesori sa rumunskog geološkof fakulteta potvrdili da se na tlu Vojvodine nalazila legendarna Atlantida.

Milković kaže, da je praktično sa ovog našeg podneblja sve krenulo odnosno da je upravno Srednje podunavlje kolevka praistorije što se potvrdilo i kroz arheološka otkrića evropskih naučnika.



Za sve ove tvrdnje Milković ima i argument, a i poseduje jedinstvenu i neobičnu arheološku zbirku, a uz to, prikupio je brojne minerale i fosile Podunavlja kao i ostatke prethodne civilizacije.

Uporedo sa ovim otkrićem u svom istraživačkom radu bavio se i bavi se  intenzivno izučavanjem pojave gravitacije kao i usavršavanjem antigravitacionih eksperimenata i s tim u vezi antigravitacionih pogonskih uređaja.

Više od dve decenije bavi se i istraživanjem dvostepenih mehaničkih oscilacija koje predstavljaju novi izvor široko primenjive i ekološki čiste energije i samo na bazi toga poseduje 22 odobrena patenata.
Svoje polje rada usmerio je na istraživanje i praktično iskorišćenje potencijala dvostepenih oscilacija i s tim u vezi novog izvora energije na bazi inercijalnih sila i gravitacionog potencijala.

Između ostalog, pored otkrića novih mehaničkih efekata, uspeo je u svojim eksperimentima da dobije 12 puta više izlazne energije od uložene i u poslednjih 20 godina niko nije argumentovano osporio ova Milkovićeva merenja i istraživanje.
Takvim dostignućima Veljko Milković utro je put novim izazovima u fizici u 21. veku što bi moglo da predstavlja početak nove velike naučne revolucije.



Važno je napomenuti da Milković ima brojne prototipe i modele kao i ideje za razne visoko efikasne uređaje i mašine.

Ipak u Srbiji ga dosta osporavaju, ali je tokom svih ovih godina dobio  brojna pozitivna ekspertska mišljenja, analize, proračune i merenja vezano za svoje istraživanje od strane mnogih stranih i pojedinih domaćih naučnika, fizičara, profesora, akademika, inžinjera, izumitelja…

Međutim, u porastu su i istraživanja samog dvostepenog mehaničkog oscilatora kako kod entuzijasta, tako i na univerzitetima širom sveta. Pored brojnih istraživača u SAD i EU, posebno su intezivna i masovna studijska istraživanja u Indiji. Do sada je objavljen veliki broj naučno-istraživačkih radova na temu dvostepenog mehaničkog oscilatora na nekoliko indijskih univerziteta, između ostalog i na svetski poznatom Univerzitetu u Nagpuru
Sve više se potvrđuje da se na bazi Milkovićevih pronalazaka može proizvoditi puno praktičnih uređaja i time stvoriti niz novih izvoznih proizvoda koji itekako mogu popraviti celokupnu privrednu situaciju i time poboljšati opšte društveno stanje.

A da se ne radi samo o pukoj maštariji govori i podatak da se u svetu, najviše u Kini i Indiji, ali i u SAD uvelio proizvode mašine.
Naime, pre dva meseca njegovi saradnici pronašli su preko pretraživača google kako se njegov izum – dvostepeni mehanički oscillator uveliko primenjuje.

Velike svetske poznate i priznate  kompanije iz Indije i Kine i Amerike koje imaju i svoja predstavništva po celom svetu proizvode uređaje na bazi dvostepenog mehaničkog oscilatora. Reč je o kompanijama koje posluju u Rusiji, Kazakstanu, Južnoafričkoj Republici, Indoneziji… Pomenute kompanije su lideri u proizvodnji mašina za drobljenje ruda i kamena, a njegov izum se uveliko koristi u okviru projekta nove tehnologije, gde su strane kompanije prepoznale značaj Milkovićevog izuma.

Ove kompanije su iskoristile Milkovićev dvostepeni mehanički oscillator, lepo ga upakovale i uveliko ga prodaju u svetu.

Podsetimo, već godinama Milković govori da je njegov izum osvojio svet.
Izrada replika dvostepenog mehaničkog oscilatora sa klipnom pumpom za vodu je postao svojevrstan globalni fenomen.

Ovo su samo neke od pomenutih kompanija:
ETS –kompanija Kina

Cncrusher-kompanija Kina
BYR-kompanija Indija

Shanghai Shanzhuo Machinery Co Indija
SKY machinery Kina
WER INDIJA
 GME Meksiko
Bagaimana Sungai machine Indonezija

KEFID Indonezija
GBM machinery Rusija
SME Kina
SME Indonezija

CPY Kina
ZNITN Kina
https://www.klip-koo.nl/complex/pendulum-crusher-assembly-drawing/

Коментари